Tuinmeubel trends 2018

mei 7, 2018 / door Michelle / Zomer 2018 / 0 Reacties

Tuinmeubeltrends 2018

We mogen wel stellen dat het zomerseizoen weer in aantocht is. Daarmee blikken we vooruit naar de nieuwste tuinmeubel trends van 2018. Nu het zonnetje weer heerlijk schijnt doen wij Nederlanders niets liever dan lekker buiten leven. Een bbq avond met vrienden in de tuin of heerlijk chillen met een boek op onze nieuwe loungeset. Ook in 2018 zijn er weer tal van nieuwe trends om uw tuin “summerproof” te maken. Wij leggen graag aan u uit wat de laatste trends zijn op het gebied van loungen en dineren in de tuin.

Trend 1: de lounge dining set
Twijfelt u tussen een loungeset en een hoge tuinset? Met een lounge dining set hebt u de voordelen van allebei. Lekker loungen en toch comfortabel kunnen dineren. Onze loungedining sets bestaan vaak uit een hoekbank van twee delen en een grote tuintafel. Bijpassende hockers maken het plaatje compleet.

Trend 2: de modulaire loungebank
Bepaalt u graag zelf wat het beste bij uw tuin past? Met de modulaire loungebank kunt u zelf bepalen welke elementen u wenst te gebruiken en hoe u deze wilt opstellen. De mogelijkheden lopen van knus en intiem tot groot en imposant.

Trend 3: Het hangei
Een van de meest populaire trends uit 2017 gaan we ook in 2018 weer terugzien. De hangstoel ofwel het hangei. Het hangei geeft uw tuin echt een stukje design. Bovendien kunt u in de swing chair egg heerlijk schommelen of relaxed een boek lezen.

Trend 4: Combineren van diverse materialen

Wat dacht u van een mooie robuuste teakhouten tafel met verstelbare rotan dining stoelen? In de gevlochten wicker diningstoel met hoge rugleuning kunt u comfortabel dineren om vervolgens heerlijk achterover te relaxen. Een robuuste naturel teakhouten tuintafel is hier een perfecte keuze bij. Deze combinatie maakt uw tuin helemaal af volgens de nieuwste 2018 tuintrends.
Natuurlijk zijn er nog veel meer combinaties te bedenken en is in 2018 eigenlijk niets te gek als het gaat om combineren van materialen in de tuin. Denk hierbij aan wicker tuinstoelen, aluminium of teakhouten tafels en heerlijk grote loungebedden.

Vindt u het lastig om te bepalen welk type tuinset in uw tuin past? Kom gerust eens bij ons langs, dan geven wij van Breukers Tuinmeubelen u graag een gratis advies op maat.