null

Contact Opnemen

Breukers Tuinmeubelen is al 20 jaar een begrip in Enschede en is nu ook online aanwezig. Naast met onze webshop zijn we ook actief in social media. Heeft u vragen, tips, suggesties, opmerkingen of klachten, neem gerust contact met ons op! We helpen graag.

Breukers tuinmeubelen Enschede - Algemeen
Algemeen

Voor algemene vragen zijn wij dagelijks van 10:00 tot 18:00 telefonisch bereikbaar via 06 55703655. Daarnaast via info@breukers-tuinmeubelen.nl.

Breukers tuinmeubelen Enschede - Algemeen
Klantenservice

Onze klantenservice is het beste bereikbaar via info@breukers-tuinmeubelen.nl. Buiten onze algemene openingstijden beantwoorden we wel regelmatig email.

Breukers tuinmeubelen Enschede - Planning
Planning

Voor het maken van afspraken kunt u het beste rechtstreeks contact opnemen met planning, die dagelijks van 10:00 tot 18:00 bereikbaar is via 06 55703655.

pick up point enschede
Pick up Point

Wilt u zelf uw bestelling afhalen, dan kan dat bij onze pickup point in Enschede. U kunt dit aangeven bij uw bestelling, wij nemen dan contact op om een afspraak te maken.

Telefonisch Contact

tuinmeubelen thuisbezorgd
Levering

Wij leveren in Nederland. Gratis bezorging in Twente, gratis boven de €500 of af te halen bij onze pickup point in Enschede. Levering en afhalen altijd volgens afspraak.

Stuur een Email

Veelgestele Vragen

Zijn er vragen neem dan gerust contact met ons op, wij helpen graag. Kijk ook bij onze veelgestelde vragen of wellicht daar het antwoord op uw vraag al tussen staat.

Naar de FAQ

null

Contact formulier

Staat het antwoord op uw vraag niet op de Pagina met de FAQ’s neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier. Heeft u liever direct telefonisch contact, wij zijn dagelijks van 10:00 tot 18:00 telefonisch bereikbaar via 06 55703655.